Maskinservice i Ronneby och Karlskrona

Hallå, där! Här på min blogg skriver jag ju mycket om lantbruk eftersom att det är både ett jobb och ett intresse för mig. Jag och min familj bor en bit utanför Karlskrona och äger en hel del mark, så själva intresset är någonting som jag lyckligtvis får utnyttja varenda dag.

Något som verkligen förgyller min dag är att få mecka med maskinerna som vi har här på gården. Dock så har jag tyvärr under det senaste året varit i stort behov av maskinservice av de lite äldre maskinerna. Det händer ju såklart titt som tätt att de äldre traktorerna behöver lite extra kärlek. Och vem vänder man sig till då? Jo, JME Service. Varje gång jag har använt mig utav deras tjänster så har jag varit otroligt nöjd – vare sig det har varit maskinservice, renoveringar eller svetsning. Allt har genomförts med noggrannhet och jag har alltid haft känslan av att man kan lita på att dem ska leverera kvalitativ service oavsett vad. Så ifall ni vill ha superbra maskinservice i Karlskrona eller Ronneby – vänd er absolut då till JME Service! Hett tips 😉